Workshops


Hieronder vind je een overzicht van de Yoga workshops in het najaar van 2020.
Aanmelden voor de workshops kan via Eversports.


HARPMEDITATIE

NTB

In dit bijzondere harpconcert begeleiden harpspel en zang je door een helende reis door de zeven chakra's. Deze chakra’s voorzien het lichaam van energie. 

De unieke combinatie van harpmuziek, zuivere zang en de eenvoudige ademtechniek die aan het begin van de sessie wordt geleerd zijn een beproefde methode om in balans te komen en vrede te ervaren.

Veelal worden mensen diep geraakt door deze ontroerende concerten. De magie van de harp nodigt uit het hart te openen, zodat het overbodige losgelaten kan worden.

Datum: NTB
Docente: NTB
Kosten: NTB


Minimum aantal deelnemers 5, maximaal aantal deelnemers 10


yin xxl met harpbegeleiding

NTB

Heerlijk genieten van een maar liefst 3 uur durende Yin Yoga workshop c.q. les, gegeven door Jeannet Braafhart met Harpbegeleiding door Femke Bloem.

Laat je meevoeren en kom tot rust op de ontspannende klanken in onze sfeervolle studio.

Datum: NTB
Docente: NTB
Kosten: NTB

Minimum aantal deelnemers 5, maximaal aantal deelnemers 10


Chakra dans met kundalini meditatie

NTB

We starten de middag met een Kundalini meditatie. Deze meditatie bestaat uit vier fasen. 

Tijdens de eerste fase schud je letterlijk alle spanningen van je af. Vastgezette energie komt in beweging en blokkades kunnen hierdoor transformeren in meer levensenergie, plezier en lichtheid. In de tweede fase gaan we over naar de chakra dans. Tijdens deze fase gaan we al dansend op reis door de chakra’s in het lichaam. De verschillende kwaliteiten van de chakra’s komen in de verschillende muziekstijlen en dansen tot uitdrukking. In de derde en vierde fase gaan we de verstilling in.
Je ervaart de opgewekte levensenergie die door het lichaam stroomt en meer kalmte en helderheid in de geest. 

In de verstilling kun je nog dieper in jezelf zakken en je overgeven aan een staat waarin je alleen maar hoeft te ZIJN. Je komt tot rust en voelt je ontspannen, dicht bij jezelf, vitaal en soepel..

Datum: NTB
Docente: NTB
Kosten: NTB

Minimum aantal deelnemers 5, maximaal aantal deelnemers 10


Restorative xl yoga

NTB

Deze workshop bestaat uit een extra lange sessie Restorative Yoga. 

Door langere tijd in een comfortabele houding, bewegingsloos te liggen in een stille warme omgeving geef je je lichaam en geest volledige rust. Het lichaam wordt met behulp van 'props' (kussens, dekens, bolsters etcetera) overal ondersteund zodat je alle spierspanning los kunt laten. Het zenuwstelsel heeft op deze manier de tijd om prikkels te verwerken en in balans te komen. 

Zo kan het na afloop aanvoelen alsof je een korte vakantie hebt gehad. Voor wie dit al eens ervaren hebben, nu twee uur de tijd om je onder te dompelen in rust en stilte.

Datum: NTB
Docente: NTB
Kosten: NTB

Minimum aantal deelnemers 5, maximaal aantal deelnemers 10