Workshops


Hieronder vind je een overzicht van Yoga workshops die in onze Studio worden gegeven.

Leden kunnen zich voor een workshop aanmelden via hun Eversports account of door het sturen van een e-mail naar info@yoga-heerde.nl. 

Niet-leden kunnen een e-mail sturen naar info@yoga-heerde.nl of zich via het formulier aan de rechterzijde van deze pagina aanmelden.


HARPMEDITATIE

NTB

In deze door Femke met de Harp geleide meditatie word je uitgenodigd contact te maken met je binnenwereld, om met je aandacht uit je hoofd en naar je lichaam te gaan. Contact met je innerlijke zelf, het onbewuste waar liefde, kracht en wijsheid huist.  

De helende en inspirerende kracht van de Harpmuziek versterkt dit proces waardoor je geest de controle loslaat en je al snel een algehele staat van rust en ontspanning ervaart.
Ook de kenmerken van het huidige seizoen die van invloed kunnen zijn op je gemoedstoestand worden meegenomen.

Aan het einde van de meditatie word je door middel van een schrijfoefening uitgenodigd hetgeen je hebt ervaren op te schrijven om mee naar huis te nemen.

Datum: NTB
Docente: Femke Bloem
Kosten: € 35,00 voor leden, € 40,00 voor niet-leden


Minimum aantal deelnemers 5, maximaal aantal deelnemers 13


yin xxl met harpbegeleiding

NTB

Heerlijk genieten van een maar liefst 3 uur durende Yin Yoga workshop c.q. les, gegeven door Jeannet Braafhart met Harpbegeleiding door Femke Bloem.

Laat je meevoeren en kom tot rust op de ontspannende klanken in onze sfeervolle studio.

Datum: NTB
Docentes: Femke Bloem en Jeannet Braafhart
Kosten: € 45,00 voor leden, € 50,00 voor niet-leden

Minimum aantal deelnemers 5, maximaal aantal deelnemers 13


 

WORKSHOP NATUUR & LEVENSLOOP

NTB

In deze workshop ga je ‘schat zoeken’ in je levensverhaal aan de hand van het Keltisch jaarwiel.
Het leven dat je tot nu toe hebt geleefd is vaak een grote verzameling van ervaringen. Heel vaak komt men pas tot een wat dieper schouwen op het moment dat je vastloopt en er naar oorzaken voor de stagnatie gezocht moet worden. 

Een heel mooie manier om naar je leven te kijken is door een verband te leggen tussen de getijden in de natuur en je persoonlijke levensloop. Een volk uit de geschiedenis van de mensheid dat dit al deed waren onze voorouders de Kelten.

Zij ontwikkelden een methode waardoor je een groter inzicht krijgt in de levenscyclus van de natuur, maar meteen ook in hoe je eigen leven in elkaar steekt en waarom het tot nu toe is gegaan zoals het is gegaan. 

Door het Keltisch jaarwiel als instrument te gebruiken kan je oude pijn genezen en interessante dingen over jezelf ontdekken. Dit zal je inzicht geven in waar je nu bent, zodat je weloverwogen stappen in de toekomst kan zetten.

De ervaringen en inzichten die je in deze workshop opdoet schrijf je op in het levenswiel-werkblad om mee naar huis te nemen als naslagwerk.

Datum: NTB
Docente: Femke Bloem
Kosten: € 40,00 voor leden, € 45,00 voor niet-leden

Minimum aantal deelnemers 5, maximaal aantal deelnemers 13


Restorative xl yoga

NTB

Deze workshop bestaat uit een extra lange sessie Restorative Yoga. 

Door langere tijd in een comfortabele houding, bewegingsloos te liggen in een stille warme omgeving geef je je lichaam en geest volledige rust. Het lichaam wordt met behulp van 'props' (kussens, dekens, bolsters etcetera) overal ondersteund zodat je alle spierspanning los kunt laten. Het zenuwstelsel heeft op deze manier de tijd om prikkels te verwerken en in balans te komen. 

Zo kan het na afloop aanvoelen alsof je een korte vakantie hebt gehad. Voor wie dit al eens ervaren hebben, nu twee uur de tijd om je onder te dompelen in rust en stilte.

Datum: NTB
Docente: NTB
Kosten: NTB

Minimum aantal deelnemers 5, maximaal aantal deelnemers 13